Om oss

Vi är skickliga på VFX och Animation!

FILMIC ART i Stockholm är ett regisserande produktionsbolag som kombinerar animation, visuella effekter och film. Vi gillar att ta oss an det andra tycker är svårt och kombinerar gärna 3D och 2D animation med VFX och filmat material för att berätta historier på nya och spännande sätt.

Som filmbolag har vi ett varmt hjärta för vfx och animation och hjälper idag kunder över hela Skandinavien samt Europa med filmproduktioner. Vårt team i Stockholm består av skickliga personer inom grafisk design, animation, 3D, VFX och filmproduktion. Vårt mål som filmföretag är att alltid skapa spännande och engagerande filmer som överträffar det vanliga och fångar sin publik över alla digitala plattformar, som reklamfilm, företagsfilm eller rörligt innehåll för sociala medier.

Vi arbetar nära våra kunder genom hela processen med tajta avstämningar i alla led av filmskapandet. På det sättet når vi tillsammans ett resultat som gynnar alla, det blir högre kreativ nivå, snabbare beslut, mer kostnadseffektivt och framförallt – det blir ett roligare samarbete!

Tillsammans med våra kunder har vi som produktionsbolag vunnit flera Svenska och Europeiska priser. Bland annat bästa animation i Roy, Guld i Deauville International Green Awards och silver i Cannes Corporate Awards.